Descarca catalog




Cere oferta








Dealeri nationali

Despre noi

MIDI Europe reprezinta punctul de referinta pentru Italia, Franta, Spania, Elvetia, Serbia, Muntenegru, Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania al Grupului ISUZU Motors Limited. 

In Romania, marca ISUZU este prezenta cu gama de vehicule comerciale, N1 si N2 - 3,5 tone pana la 12 tone - incepand cu anul 2007 prin Mizar Motors S.R.L. importatorul oficial in Romania al acestei game, care actioneaza prin una dintre cele mai extinse retele de vanzari si service la nivel national - 9 puncte de vanzari si 12 puncte de service autorizat.

 
Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri intotdeauna produse performante si de ultima generatie. Din acest motiv am ales cu mandrie sa comercializam prestigioasa gama de vehicule japoneze ISUZU, fiind ferm convinsi ca vom satisface toate exigentele clientilor nostri.
 
 
ISUZU a dat intotdeauna tonul in mersul sectorului dezvoltand motoare diesel bazate pe consumuri de combustibil si emisii CO2 reduse. ISUZU a avut intotdeauna un rol de prim plan si va continua sa aiba si in viitor. In acest sens, cu privire la competenta tehnologica a ISUZU stau marturie excelenta fiabilitate si durata, testate in mod constant pe fiecare piata automobilistica din lume. Printre clientii multumiti din Romania se numara PRACTICOM S.R.L, SAFIR S.R.L, AQUILA S.R.L, VEL PITAR S.R.L.,PANEBO GAZ S.R.L. si altii.