Descarca catalog




Cere oferta








Dealeri nationali

Despre Serie F

 

Putere si economie

Versatilitea noii game, situata in intervalul 11 - 14 tone, permite Seriei F posibilitatea de a gestiona orice aplicatie operativa. Promptitudinea si fiabilitatea reprezinta o combinatie imbatabila care face din noua Serie F Isuzu un leader mondial afirmat.

Confort

Manevrabilitate perfecta

In dezvoltarea Seriei F, un rol important il are raza de virare care este redusa fata de cea din trecut. Acest lucru permite garantarea unei manevrabilitati optime chiar si pe carosabilul mai ingust din orase sau in satele de munte, oferind in acelasi timp stabilitate, atribut extrem de important pe traseele din afara oraselor.

Suspensii pneumatice sau mecanice

Seria F este dotata cu suspensii tip arcuri parabolice, cu 3 foi cu grosime variabila pe axa fata. Pe axa spate, in functie de model, pot exista suspensii tip arcuri parabolice cu 8 plus 4 foi de grosime variabila sau suspensii pneumatice pe 4 perne de aer.

 

Gama de ampatamente

Seria F Isuzu este disponibila cu diferite modele de ampatament, de la cel mai scurt, de 3.410 mm, pana la cel de 4.990 mm. Aceasta varietate permite o lungime versatila de incarcare.

Cabina confortabila

Proiectata in special  pentru a conferi soferului, chiar si obosit, un mediu de lucru comod si productiv, cabina imbina scaunele ergonomice cu o gama vasta de spatii de stocare. Sistemul de ventilare cu randamemnt ridicat asigura, in permanenta, un control ambiental optim. Viata pe drumuri nu a fost niciodata mai buna.

Design

Siguranta 

Seria F beneficiaza de o constructie solida incepand de la baza. Sasiul rigid gestioneaza cu usurinta conditiile dure de lucru in locatii problematice precum si functionarea cotidiana indelungata. Latimea sasiului faciliteaza si instalarea unei mari game de componente destinate celor mai variate utilizari.

Robusteta cabinei

Utilizarea otelului de inalta rezistenta si configuratia de tip sectiune inchisa garanteaza cabinei o robustete structurala sporita. Seria F este conceputa pentru a dura multi ani, avand o fiabilitate crescuta.

Capacitatea de incarcare

Capacitatea impresionanta de incarcare a intregii serii F, printre cele mai competitive dintre toate categoriile, consolideaza reputatia marcii Isuzu. Intreaga gama a fost supusa unui program de testare intensiv si exhaustiv cu prototipuri conduse pe o distanta care echivaleaza cu un traseu cu lungimea de 33 de ori inconjurul Pamantului.

Siguranta

Siguranta cabinei

Noul concept Isuzu in ce priveste designul cabinei, denumit “Hexapod”, face ca aceasta sa fie mai puternica si mai sigura, depasind specificatiile stricte pentru crash-test. Toate modelele au ca dotare standard doua airbaguri (sofer si pasager), iar profunzimea geamului portierei inaltura unghiul mort cu potential sporit de periculozitate. Cabina extrem de rigida si portierele proiectate special sa reziste indeosebi la impact lateral, garanteaza o protectie crescuta. Vizibilitatea este garantata in toate conditiile atmosferice datorita parbrizului extins, a stergatoarelor de parbriz si a sistemului optional cu oglinzi in trei puncte vizuale. Seria F Isuzu a fost recunoscuta de soferii profesionisti ca fiind partenerul ideal pentru orele lungi petrecute la volan. Panoul de bord si instrumentele de masurare sunt mai simplu de citit si permit soferului sa verifice starea vehiculului printr-o simpla privire.

Airbag dublu SRS

La toate versiunile seriei F, cele doua airbaguri SRS frontale se activeaza instant pentru a proteja fata si capul in timpul unui accident. In plus, volanul absoarbe forta impactului, modificandu-si forma pentru a diminua posibilele traume cauzate partii superioare a corpului.

Eficienta

Putere si economisire

Cele doua grupuri motopropulsoare disponibile ale Seriei F includ tehnologia avansata diesel Isuzu pentru a oferi, in acelasi timp, maximul in termeni de putere si de economisire de carburant. Fiecare tip de motor este proiectat cu atentie pentru a maximiza performantele vehiculului in toate domeniile posibile de utilizare. Motoarele in 4 cilindri care utilizeaza tehnologia Common Rail cu injectie directa, sunt renumite pentru fiabilitatea si pentru durabilitatea functionarii. Controlul este electronic.

Motor turbo diesel cu intercooler

Motoarele 4HK1-E4S cu 4 cilindri garanteaza performante remarcabile in termeni de putere si de cuplu, robustete si fiabilitate. Concepute pentru a pastra un echilibru in orice conditii de lucru, motoarele combina silentiozitatea excelenta cu respectul fata de mediul inconjurator.

Transmisie manuala

Transmisiile manuale, cu ambreiaj si schimbatoare servoasistate, sunt cuplate la motoare astfel incat sa le fie potentate caracteristicile si prestatiile, obtinand rezultate exceptionale in ceea ce priveste silentiozitatea, confortul si economisirea de carburant.

Reducerea emisiilor

Motoarele diesel Isuzu sunt fabricate in asa fel incat sa armonizeze prestatiile de calitate sporita cu respectul fata de mediul inconjurator. Secretul consta in optimizarea randamentului motorului, imbinand precizia si calitatea injectiei de carburant cu un grad excelent de supraalimentare.

4 supape pecilindru Sohc

Miscarea supapelor este in mod precis sincronizata chiar si la regimuri de functionare ridicate. Timpii si alternanta de deschidere perfect imbinate a supapelor, permite volume crescute si mai bune prestatii in ce priveste afluxul de aer in cilindru si evacuarea gazelor arse.

Sistemul EGR cu racire de inalta capacitate

Optimizand temperatura si controland in mod exact volumul recircularii gazelor arse (EGR) este posibila limitarea nivelului de emisii de noxe, fara ca aceasta sa influenteze economisirea de carburant.


Filtru antiparticule

Sistemul de autoregenerare permite curatarea filtrului fara a fi nevoie sa va prezentati la service. Regenerarea automata profita de conditiile de utilizare ale sarcinilor importante ale motorului, din timpul utilizarii normale a vehiculului, fara ca soferul sa isi dea seama. Regenerarea manuala, in schimb, este efectuata direct de catre sofer.

Cataloage

F11

F11 Suspensii mecanice Descarca.pdf

F11 Suspensii pneumatice Descarca.pdf

 

F12

F12 Suspensii mecanice Descarca.pdf

F12 Suspensii pneumatice Descarca.pdf

 

F14

F14 Suspensii mecanice Descarca.pdf

F14 Suspensii pneumatice Descarca.pdf