Descarca catalog




Cere oferta








Dealeri nationali

Despre Serie N

Emotii infinite

Crearea unui nou nou standard mondial pentru autocamioane usoare. Acesta este principiul care calauzeste Isuzu. Isuzu N-Evolution este promisiunea, plina de orgoliu si de confort pentru soferi, de performanta, aflata sub semnul economisirii si al increderii. Silentios, curat si prietenos cu mediul inconjurator, modelul N-Evolution are un aspect atractiv, cu o imagine de care ar fi mandru orice producator de autovehicule. Indrazniti si bucurati-va de experimenta oferita de cel mai mare birou mobil.

Confort

Agilitate si flexibilitate pe santiere

 

Un habitaclu functional si confortabil

Componentele habitaclului au fost proiectate pentru a reduce stresul soferului. Pedalele au fost testate cu cizme de lucru si cu incaltaminte de iarna. Aliniamentul axului volanului a fost optimizat. 

Instrumente si dispozitive

Instrumentele de masura sunt mai simplu de citit, pentru a permite soferului sa realizeze starea vehicului dintr-o singura privire. Un numar mai mare de dispozitive cu conectori DIN permite instalarea aparaturii de informare si audio de diferite tipuri; iar iluminarea cu LED consuma mai putina energie.

 
 

Libertate de confort

Optimizarea pozitiei de sofat

Pozitia de sofat poate fi ajustat pe masura, pentru a intampina soferii de orice statura, regland volanul, in inaltime si dupa inclinatie, scaunele fiind caracterizate de o glisare mai lunga in lungime si de un unghi mai mare de reglare a inclinatiei. Pernele scaunelor garanteaza un confort superior iar suprafata sezutului, noua si mai plana, face in asa fel incat intrarea si iesirea din cabina sa fie mai simple.

Accessibilitatea

Montantii fata si treptele mai lungi si spatioase permit o mai mare deschidere a portierei si, in consecinta, un acces mai usor in cabina.

 
 

Confort sporit, prestatii mai bune

Suspensii

Suspensiile cu triunghi inalt, specifice pentru versiunile Adaptor, disponibile la seriile L35 Euro b+ si L35 Serie Bleu, cupleaza orice roata la sasiul cu ajutorul unor brate transversale cu lungimne diferentiata, permitand rotilor mentinerea unui unghi de virare optima in fiecare curba, pentru mentinerea tinutei de drum.

Pozitie personalizabila de sofat

Inaltimea si inclinatia volanului si a scaunelor pot fi reglate pentru a se adapta fiecarui sofer. Suprafata sezutului este mai plana si faciliteaza intrarea si iesirea simplificata din cabina.

Design

3 tipuri de cabine

Usurinta, Confort, Crew

Gama N-Evolution ofera 3 tipuri diferite de cabine: Cabina Easy, Cabina Comfort, Cabina Dubla (Crew). Aceste trei cabine satisfac toate necesitatile pietei, de la 3,5 la 7 tone. In toate cabinele, chiar si in cea mai mica, “Easy”, 3 persoane adulte pot calatori comod. Cabina Comfort este destinata celor care iubesc confortul, in timp ce, pentru cei care prefera calatoriile in grup, este ideala cabina dubla (Crew) care gazduieste intre 3 si 7 persoane.

Pregatit pentru business

 

Un spatiu pentru fiecare obiect

Pentru a veni in sprijinul activitatii profesionistilor, spatiile port-obiecte din Seria N s-au marit in mod notabil, permitand eliminarea obiceiului periculos de a plasa obiectele pe bord sau de a adauga noi accesorii in mod neregulamentar.

Linie tip val

Bordul utilizeaza un “val mare” ca element decorativ pentru a amplifica modalitatea de perceptie a spatiului intern. Suprafetele curbate ale habitaclului sunt proiectate in asa fel incat sa permita miscrea naturala a mainilor si dispunerea tuturor comenzilor aproape de degetele soferului.

Siguranta

Sanatate si siguranta, intotdeauna

Analiza digitala a permis obtinerea unei cabine mai rigide, care sa asigure un nivel sporit de siguranta si, in acelasi timp, sa ii reduca greutatea. Suprafata mare a usilor este ranforsata si sasiul intarit, pentru a pastra integritatea cabiunei, formand o celula protectoare care limiteaza leziunile in caz de accident.

Siguranta pasiva

Airbag dublu SRS

Cele doua airbaguri SRS - “Supplemental Restraint System” – se activeaza instantaneu pentru a proteja fata si capul soferului in caz de accident. Si volanul contribuie la absorbirea fortelor de impact, modificandu-si forma pentru a reduce traumele.

Centuri de siguranta pretensionate

In caz de coliziune, centurile de siguranta se declanseaza imediat asigurand o retinere sigura a pasagerului. Atunci cand forta depaseste un anumit nivel, intervine un limitator de sarcina, pentru a reduce riscul leziunillor cauzate soferului.

Traversa pentru genunchi

Structura absoarbe impacturile directe la genunchiul drept si permite genunchiului stang sa se miste catre inafara.

Siguranta activa

Proiector halogen cu multiple reflectoare

Lentilele clare si reflectorizante situate deasupra treptelor garanteaza o iluminare excelenta in perimetrul din jur, imbunatatind astfel vizibilitatea si siguranta nocturna pe o suprafata mare.

Discuri de frana fata si spate

Controlul s-a imbunatatit datorita dispersarii mai mari a caldurii si a unei eficiente sporite a franelor chiar si la utilizari mai indelungate.