M21 Euro 6b-1

Experiența Isuzu ca prin constructor mondial de vehicule de tonaj mediu este acum transpusă în realitate prin seria de vehicule comerciale ale seriei N prin modelele M21 Euro 6b-1, modele cu motorizare mică (cilindreee de 1989 cc).

M21 Euro 6b-1 creaza un nou standard pentru camioanele ușoare, oferind funcționalitate și confort pentru șoferi, performanță și economie de combustibil. Noile camioane sunt soluția perfectă pentru afacerea dumneavoastra. Silențios și cu emisii reduse de CO2 camionetele aduc succes celor ce le utilizează.

Mereu inovând ISUZU dotează acest camion cu un sistem de filtrare a gazelor arse îmbinând tehnologia LNT (Lean NOx Trap) care înlocuiește sistemul Ad-Blue, cu sistemul de autocuratare al filtrului DPD, ce va scuteste de vizitele repetate la service. Acest nou sistem construit pe tehnologia de regenerare a DPD ce vă avertizeaza când este necesar să intre în funcțiune, introduce un filtru suplimentar cu elemente precum platină și paladiu care acționează chimic reducând cantitatea de uleiuri și hiodrocarburi nearse sau transformându-le, prin transformări chimice, în substanțe mai puțin poluante sau chiar benefice mediului (apă). Este deajuns să apasați butonul DPD și în 20 de minute sistemul va face autocurățarea filtrului.

Astfel se realizează reducerea cu 90% a cantității de particule prezente în gazele de eșapament ale motorului, efectuată de catre filtru antiparticule (DPD, cu LNT). Acest filtru are nevoie doar sa se auto-regenereze pentru a-și păstra eficacitatea.

Modelele Isuzu pot fi dotate cu platforme specializate sau cu benă basculabilă. Modelul Ground este special conceput pentru dotarea cu platforme ridicătoare (nacele), iar pentru a putea veni în sprijinul constructorilor a acestor tipuri de suprtastructură, Isuzu a conceput 4 variante diferite de dotare.

Versiunea crew cab cu 6/7 locuri si 4 uși, cabină normală sau „large”, este destinată echipelor specializate ce intervin în diferite lucrări. Aceasta versiune este de asemenea ideală în construcții.
 

Serie N Evolution
Crearea unui nou nou standard mondial pentru autocamioane usoare. Acesta este principiul care calauzeste Isuzu. Isuzu N-Evolution este promisiunea, plina de orgoliu si de confort pentru soferi, de performanta, aflata sub semnul economisirii si al ...

mai multe detalii >>

M21 Double Cab
MODEL M21 DOUBLE CAB H F Ampatament 3350 DIM..
M21 Large
MODEL M21 LARGE F H F Ampatament 2800 3395 ..
M21 Large Double Cab
MODEL M21 LARGE DOUBLE CAB H F Ampatament 3395 ..
M21 Spring
  MODEL M21 SPRING E F H F Ampatament 24..
M21 Single Tire
MODEL M21 SINGLE E F Ampatament 2490 DIMENSIUN..
M21 Adaptor
MODEL M21 ADAPTOR E F H H roată 16" F Amp..
M21 Heavy
MODEL M21 HEAVY E F Ampatament 2480 DIMENSIU..
M21 Ground
MODEL M21 GROUND E F H F Ampatament 2480 2750 ..