Descarca catalog
Cere oferta
Dealeri nationali

Termeni si conditii

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri
 
Conditiile de utilizare
 
Acest site a fost dezvoltat de Mizar Motors SRL, cu sediul in Baia Mare, str. Prunului, nr. 20, jud. Maramures ,cod fiscal RO31980508, pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea si vizitarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. S.C. Mizar Motors S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii in orice moment, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
Noi, Mizar Motors SRL, facem eforturi constante pentru a pastra acuratetea datelor afisate in cadrul site-ului www.mizarmotors.ro, totusi produsele afisate pot avea accesorii neincluse, specificatiile si preturile acestora pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  Termene si Condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Intregul continut al site-ului Mizar Motors SRL este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.
Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informative existenta intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. 
 
Acest site este detinut si intretinut de catre Mizar Motors SRL, iar in lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Mizar Motors SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Mizar Motors SRL, includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Mizar Motors SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Mizar Motors SRL.
Mizar Motors SRL isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea Mizar Motors SRL, pot fi utilizate de catre Mizar Motors SRL in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre Mizar Motors SRL la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

RESPONSABILITATE

In nici o imprejurare, Mizar Motors SRL nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
Pozele de pe acest site au un caracter informativ si in realitate pot sa difere de poza afisata pe acest site. Ne declinam raspunderea pentru orice greseala de traducere; greseala ortografica; pret inexistent sau gresit;denumire de produs incorecta sau diferita de descrierea acestuia . Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, nu au fost revizuite de catre Mizar Motors SRL, iar Mizar Motors SRL nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. Mizar Motors SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.
Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. Mizar Motors SRL nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.
 
Mizar Motors SRL si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

 

LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu utilizarea acestui site vor fi rezolvate intre SC Mizar Motors SRL si utilizator pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul Mizar Motors SRL. Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
Mizar Motors SRL se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare.
 
Link-uri utile :
http://www.anpc.gov.ro/
REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO